Full Wine 2008.
הופק מענבי קברנה סוביניון (60%) ופטיט סירה (40%), ללא ספק ענבי הפטיט סירה הורגשו בכל טעימה והאפילו על הקברנה סובניון.
היין ספג חבית במשך 12 חודשים וכאן לעניות דעתי החבית לא היוותה חממה משובחת ליין הנדון. עירבוב של קברנה ופטיט סירה בכאלו אחוזים גבוהים מצריך חבית חדשה אשר תיתן גוף חסון ליין.
לדעתי היה שימוש בחבית ישנה שלא תרמה ליין עפיצות מתבקשת וארומה ראויה אשר מתבקשות ליין בעל צבע וסמיכות מרוכזים כל כך של שני זנים אצילים אלה. הוספת 40% פטיט סירה מראה על כיוון חדשני ומרתק מצד הייננית צינה אבידן אבל צריך עוד תעוזה כדי לאפשר ליין הזה להיות WOW. בסך הכל Full Wine 2008 הוא יין חביב ומסקרן.
Prio 2007,
הופק מענבי קריניאן, גרנאש, קברנה סוביניון ומרלו.
היין שהה 24 חודשים בחבית ונח לו חצי שנה נוספת בבקבוק. השם ניתן כמחווה והשראה מיינות פריוראט בספרד שבדרך כלל עושים שם יינות מסורתיים עם עוצמות אלכוהול גבוהות והמון פרי בשל. האזור נמצא בקטלוניה וזוכה לטרואר ים תיכוני. מה שמאפשר את המשחק עם עולם חדש ועולם ישן.
אכן היין שטעמתי היה מורכב ועשיר בטעמי פרי שחור אולם לדעתי הטעמים לא כל כך התחברו, שוקולד, כמהין, ווניל, קפה, המון המון טעמים דומיננטים שאיפשהו לא התמזגו להם יחד ולא נוצר החיבור הכל כך מתבקש ביין ששהה 24 חודשים בחבית. הריח גם כן לא ברור ומרוב חיפושים אחרי משהו שאולי קיים, קצת הותשתי.
http://www.adomolavan.co.il
שף אלון גונן מסעדת אל בריו, בית איש הענבים כתב באתר היין אדום או לבן